Iepure la cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de iepure(vanat)
  • kaizer 200gr
  • slaninuta 150gr
  • usturoi
  • o ceapa
  • morcov 2 buc
  • sare piper
  • 250 ml vin roziu
  • o cescuta de ulei

Mod de preparare

Daca iepurele este tanar(ca al meu)nu se mai tine in bait...asa ca dupa ce l-am spalat bine l-am impanat cu fasii de slaninuta ,kaizer si usturoi.Apoi l-am sarat si piperat dupa gust dupa care l-am asezat in tava in care am pus ulei(o cescuta) vinul , cam doua cani de apa,ceapa taiata in doua si morcovii si ei taiati mare.Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am tinut la cuptor pana ce a scazut aproape toata zeama .Dupa care am indepartat folia si am lasat sa se rumeneasca carnea.

Acesta friptura am servit-o alaturi de piure de cartofi si gogosari in otet.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.