Se curata legumele, se taie ceapa pestisori, morcovii bastonase, ardeii feliute, ciupercile in felii si cartofii se taie in patru. Intr-o cratita mai mare se pune ulei pe fund se aseaza ceapa, apoi morcovii, ardeii, ciupercile si cartofii in straturi. Se pune carnea de pui peste se condimenteaza cu condiment de pui, busuioc si piper,
se adauga 2 cani de apa si se da la cuptor la foc mediu. Dupa aproximativ o ora, se scoate cratita din cuptor si daca carnea e rumenita atunci este gata.
Se serveste alaturi de muraturi: gogosari, castraveti sau gogonele murate.
Pofta buna!
Reteta de aluat este cel de la cornurile bratislava. Diferenta dintre cele doua retete este ca am tinut tava cu cornurile...
Croissante cu branza de vaciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.