Friptura de Pui cu Legume

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui (eu am folosit pulpe si aripi)
  • 3 cepe albe
  • 4 morcovi
  • 500 g de ciuperci champignons
  • 2 ardei grasi
  • 1/2 kg de cartofi
  • condimente pentru friptura de pui:
  • busuioc
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se curata legumele, se taie ceapa pestisori, morcovii bastonase, ardeii feliute, ciupercile in felii si cartofii se taie in patru. Intr-o cratita mai mare se pune ulei pe fund se aseaza ceapa, apoi morcovii, ardeii, ciupercile si cartofii in straturi. Se pune carnea de pui peste se condimenteaza cu condiment de pui, busuioc si piper,
se adauga 2 cani de apa si se da la cuptor la foc mediu. Dupa aproximativ o ora, se scoate cratita din cuptor si daca carnea e rumenita atunci este gata.

Se serveste alaturi de muraturi: gogosari, castraveti sau gogonele murate.

Pofta buna!

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...