Friptura de Pui Apetisanta

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 piepturi de pui
  • 4 tampi intregi
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 4 ardei grasii albi si rosii
  • patrunjel frunze
  • sare
  • piper
  • putin cimbru

Mod de preparare

Se toaca ceapa felii grosute, usturoiul se taie la fel, de asemenea si ardeiul. Intr-o tigaie mai inalta se pune uleiul la incins, dupa care se adauga ceapa, usturoiul, ardeiul dupa care se pune si puiul. Se condimenteaza si se pune si frunzele de patrunjel. Se mesteca bine pana la omogenizare. Se lasa la prajit pana se rumeneste.
Daca nu doriti sa fie tare, inainte de a opri focul puteti adauga 2 cani de apa si mai lasati 15 minute la foc, dupa care puteti servi. Se poate servi cu cartofi natur sau un pilaf de orez!

Incercati, mie imi iasa magnific!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.