Friptura de Porc la Tava cu Legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de porc
  • carnat de porc
  • ceapa 1 buc
  • 1 buc morcov
  • varza de bruxellees 10 buc (sunt mici)
  • 1 mar
  • 1 cartof
  • sare
  • boia
  • piper
  • 1 canita de vin rosu

Mod de preparare

Se taie carnea de porc ca ptr. gratar ( 3, 4 buc), se condimenteaza cu sare, piper, boia si impreuna cu carnatul (2-3 buc), se aseaza in tava.

Printre carne si carnati se aseaza morcovii taiati cubulete, ceapa pestisori. se toarna apa atat cat le acopera si se da la cuptor.

Dupa cam 45 min de fiert, asezam varza de bruxelles printre carne si carnat, cartoful taiat in 4 sau felii si un mar la fel taiat bucati. Peste mai punem apa daca e nevoie si adaugam 1 canita de vin rosu. Mai lasam la fiert pana se patrunde bine. Daca mai avem nevoie punem condimente dupa gust.

Pofta buna! !
- o friptura foarte buna care merge cu un vin rosu demisec

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.