Friptura de Porc la Cuptor (coppa di Maiale)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr carne coppa
  • legume:
  • -un dovlecel
  • -2 rosii
  • -jumatate ceapa
  • -varza de bruxelles (cateva bucati)
  • -cartofi 4-5
  • -un morcov mare
  • -lamaie (2-3 feliute)
  • -sare
  • -ulei de masline
  • -condimente (eu am pus doar delikat si un pic de origano), ar fi mers rozmarin dar pt cine vrea, noua nu prea ne place;
  • -suc de rosii un pahar
  • -o cescuta vin rosu

Mod de preparare

Spalam bine legumele, carnea. Taiem legumele rondele; carnea o proportionam in felii, dar nu de tot(doar pe jumate) . Adaugam ceapa prin carne si nu numai.

Adaugam in tava restul legumelor, condimentam, dar inainte ungem un pic carnea cu lamaie.

Punem uleiul de masline si foarte, putina apa, eu am pus si un pic de vin rosu cam o cescuta.

Punem folia de aluminiu, dam la cuptor care a fost in prealabil deja incins, lasam la foc mare la inceput si mai incet pe la sfarsitul copturii.

Cand credem ca legumele sunt aproape gata, scoatem folia si adaugam sucul de rosii.

Mai lasam cateva minute la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.