Friptura de oaie

Portii
20
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
600 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1 carcasa de oaie (27 kg)
  • - 6 cepe mari
  • - 4 capatane de usturoi
  • - 1 plic praf de usturoi
  • - 1 plic condimente de miel
  • - 1 lingura boia de ardei iute
  • - 1 lingura boia de ardei dulce
  • - 2 linguri sare
  • - 1 lingura paprika dulce
  • - 1 lingura curry
  • - 1 lingura cimbru
  • - 1 lingura oregano
  • - 1 lingura piper macinat
  • - 1 ardei iute
  • - 1 lingura condimente cu gust de legume
  • -1 l vin alb

Mod de preparare

Se taie carnea bucati si se pune intr-un ceaun mare, de circa 30 kg. Adaugam toate condimentele enumerate mai sus, adaugam vinul si apa, cat sa cuprinda carnea. Punem la foc totul, pana ce se desprinde carnea de pe oase. Scoatem oasele si impartim carnea pe portii, pentru membrii familiei care se vor bucura de aceasta minunatie si le punem la congelator. Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...