Friptura de miel la tava

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 kg carne de miel
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea de miel se taie in bucati mari, se spala, se scurge si se da sare cu piper in amestec. Se asaza intr-o tava cu ulei, apoi se introduce la cuptor. In timpul inabusirii se stropeste cu sosul rezultat. Cind friptura este bine patrunsa si rumenita, se scoate din cuptor si se tempereaza la rece (se tine pe masa acoperita). Apoi se portionaaza si se mentine la cald in sosul format.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Cosulete umplute

Ceva bun pentru micul dejun. Eu le-am umplut cu omleta. Le puteti umplute cu ce doriti.  

Cosulete umplute
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti