Cotlet de Porc cu Bere Neagra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii cotlet porc cu os
  • 1/2 kg ciuperci pleurotus
  • 1 lamaie
  • 2 lingurite zahar
  • 1 cub de ciuperci Knorr
  • 1 bere neagra

Mod de preparare

Cotletele se sareaza si se pipereaza dupa care se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se lasa sa se rumeneasca pe o parte. Cand se intorc pe cealalta parte, se pun la prajit langa ele, ciupercile, peste care se presara 2 lingurite de zahar, 4 lingurite de zeama de lamaie si 2/3 felii lamaie cu tot cu coaja.

Ciupercile se intorc de pe o parte pe alta pana se prajesc. Se adauga cubul de ciuperci si bere neagra cat sa acopere.
Se lasa sa scada berea, apoi se adauga iar si se lasa din nou sa scada pana ce se obtine un sos mai consistent.

Se pot manca cu cartofi prajiti.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.