Cotletele se sareaza si se pipereaza dupa care se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se lasa sa se rumeneasca pe o parte. Cand se intorc pe cealalta parte, se pun la prajit langa ele, ciupercile, peste care se presara 2 lingurite de zahar, 4 lingurite de zeama de lamaie si 2/3 felii lamaie cu tot cu coaja.
Ciupercile se intorc de pe o parte pe alta pana se prajesc. Se adauga cubul de ciuperci si bere neagra cat sa acopere.
Se lasa sa scada berea, apoi se adauga iar si se lasa din nou sa scada pana ce se obtine un sos mai consistent.
Se pot manca cu cartofi prajiti.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.