Copanele de pui cu sunca afumata

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati de copane de pui (partea de sus)
  • 1 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita de piper
  • 150g de sunca afumatafeliata
  • Garnituri:
  • 5-6 cartofi mari
  • 2 lingurite de sare
  • 1 lingurita de piper
  • 2 linguri de unt topit sau ulei

Mod de preparare

1.Incalzeste cuptorul la 200 de grade C.Presara bucatelele de pui cu sare si piper.
2.Infasoara fiecare bucata de pui intr-o felie de sunca.Asaza puiul intr-un vas termo-rezistent,destul de mare ca sa incapa si cartofii.
3.Curata si spala cartofii bine.Usuca-i intr-un seret de bucatarie.Taie-i pe jumatate in lungime si apoi din nou in lungime
4.Asaza bucatelele de cartofi printre copanelele de pui sau pe marginea vasului
5.Unge cartofii cu ulei sa cu unt si presara sare si piper peste ei
6.Asaza vasul in mijlocul cuptorului incins.Lasa puiul si cartofi sa se rumeneasca timp de 45 de minute.

ies cam 4 portii

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.