- am curatat cartofi pt. pireu si in timp ce fierbeau am taiat carnea de porc bucatele mici, le-am acoperit cu faina, sare si piper (cu ajutorul unei pungi) dupa care le-am pus la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline si 2-3 catei de usturoi.
- dupa ce s-au prajit bine pe toate partile le-am stropit cu o jumate de pahar de vin alb si cu 3-4 linguri de salsa de soia
- am lasat sa se stranga nitel sosul (cam 5 minute) si am servit cu pireu de cartofi si dulceata de ardei iute
Cand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...
Desert biscuiti cu smantana fermentataAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.