Burger de Pui

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g de piept de pui
  • o lingurita de vegeta
  • piper
  • 1/2 legatura de menta proaspata
  • 1 ou
  • 1/4 de bagheta (paine)
  • 1 ceapa mijlocie
  • 2 catei de usturoi
  • Pentru painica: reteta de paine (care va place), dar cu faina neagra
  • salata
  • rosie
  • ceapa
  • cascaval
  • Pentru sos:
  • 3 linguri de kechup
  • 1 lingurita de maioneza
  • 1lingurita de mustar

Mod de preparare

Pregatim painea. Lasam aluatul la odihna. Dupa timpul de odihna formam mingiute si le asezam pe tava tapetata cu hartie. acoperim cu un prosop. Mixam marunt ceapa impreuna cu usuroiul si menta.

Bagheta o inmuiem intr-un vas cu apa.

Tocam carnea si amesteca totul impreuna cu oul. Cu mainile umede formam ca niste chiftele mai mari si mai fine. Le asezam pe folie alimentara si intre timp punem la incins o tigaie cu 2 linguri de ulei. Prajim carnea si o asezam pe hartie absorbanta, la final o acoperim cu folie de aluminiu. Coacem painea.

Lasam sa se racoreasca putin si asamblam. Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...