Pregatim painea. Lasam aluatul la odihna. Dupa timpul de odihna formam mingiute si le asezam pe tava tapetata cu hartie. acoperim cu un prosop. Mixam marunt ceapa impreuna cu usuroiul si menta.
Bagheta o inmuiem intr-un vas cu apa.
Tocam carnea si amesteca totul impreuna cu oul. Cu mainile umede formam ca niste chiftele mai mari si mai fine. Le asezam pe folie alimentara si intre timp punem la incins o tigaie cu 2 linguri de ulei. Prajim carnea si o asezam pe hartie absorbanta, la final o acoperim cu folie de aluminiu. Coacem painea.
Lasam sa se racoreasca putin si asamblam. Pofta buna!
Si daca tot nu plec nicaieri, macar cu gandul sa fiu in concediu... Asa ca am inceput concediu cu o ciorba...
Ciorba greceasca de mielMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti