Baby Back Ribs Sau Coaste Afumate

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg coaste de porc
  • condimente pt coaste facute in felul urmator:
  • 5 lgte sare
  • 1 lgta piper negru
  • 1 lgta piper rosu (cayenne)
  • 2 lgte praf de usturoi
  • 4 lgte paprica dulce

Mod de preparare

Am amestecat condimentele si am presarat si pe o parte si pe alta a coastelor. Apoi am infasurat in folie de aluminiu si am pus in afumatoare vreo 3 ore in total. Le-am intors pe partea cealalta dupa 1,5 ore.

Dupa 3 ore am scos folia si am pus lemnul de afumat si le-am lasat descoperite inca 30 de minute sa primeasca gust de fum. Deci le-am lasat in afumatoare in total 3,5 ore.


Cand le fac pe indelete le condimentez si le las peste noapte infasurate in folie la frigider.

Se pot servi cu cartofi prajiti, taranesti, salata de cartofi, salata de varza, si se poate pune sos barbeque (dulceag).


Sursa foto: pixabay

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...