Se tau varfurile de la aripi, acestea nu se folosesc, apoi se separa ciocanelul de partea plata. Dupa ce ati separat toate aripile puneti-le intr-o oala, adaugati sarea si piperul, uleiul de masline si sosul picant.
Amestecati bine apoi transferati intr-o punga aripile si adaugati faina. Scuturati punga astfel incat sa fie bine acoperite pe toate partile.
Intr-o tava puneti folie de aluminiu (vor fi nevoie de doua tavi o data sau puneti in cuptor de doua ori) si asezati bucatile de pui lasand putin spatiu intre ele dupa ce le-ati scuturat de excesul de faina. Cuptorul se preincalzeste la 200 c (gaz 6), se introduc tavile apoi se reduce focul la 190 c (gaz 5) pentru 30 de minute.
Se scot si se intorc aripile pe cealalta parte apoi se mai lasa in cuptor inca 30 de minute. Intre timp se face sosul. Intr-o cratita se pune usturoiul, ghimbirul, zaharul, sosul de soia, otetul si sosul chilli apoi la foc mic se amesteca continuu pana cand zaharul s-a dizolvat. Nu lasati sa ajunga la fierbere.
Cand aripile sunt gata puneti-le intr-un bol mare, turnati sosul peste si amestecati.
Aici nu trebuie instructiuni, doar le portionati.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.