Fasole verde cu oua (la tigaie) - simplu si rapid

Fasole verde cu oua (la tigaie)- simplu si rapid gata in 15 minute, perfect pentru o cina usoara sau mic dejun consistent.

Ingrediente

  • 400-500 g fasole verde (proaspata sau congelata)
  • 3 oua
  • 1 lingura ulei sau unt
  • Sare si piper dupa gust
  • Optional: 1 catel de usturoi tocat fin sau verdeata (marar, patrunjel)

Mod de preparare

Fierbe fasolea verde in apa cu sare timp de 7-10 minute (sau pana se inmoaie usor), apoi scurge apa. Incinge uleiul sau untul intr-o tigaie. Adauga fasolea fiarta si caleste-o 2-3 minute. Sparge ouale in tigaie peste fasole si amesteca continuu pana cand ouale se gatesc si se omogenizeaza cu legumele. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Optional poti adauga usturoi tocat la final sau verdeata deasupra.

Pere posate in vin

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Varza noua calita in tuci