Seker Pare

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg faina
  • 1 kg zahar pudra
  • 1/2 pachet de margarina
  • 1 ou
  • 1-2 linguri de gris
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 lamaie
  • 1l apa

Mod de preparare

ALUATUL:
Se amesteca faina, margarina, oul, grisul, praful de copt si 1/2 kg de zahar pudra pana se face o coca mai tare. Dupa ce s-a obtinut coca se impart in parti egale si se fac forme rotunde. Intr-o tava punem putin ulei dupa care punem formele la cuptor cca. 10-15 min. Dupa ce se scot se pun intr-o tava cu sirop.

SIROPUL:
Punem 1l de apa intr-o oala la fiert. In apa punem 1/2 de lamaie si 1/2kg de zahar pudra.
Se servesc reci cu un pahar de ceai negru sau orice altfel de ceai cald.

! ! ! POFTA BUNA! ! !

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.