Nuci umplute cu crema de ciocolata

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Coji
  • - 4 oua
  • - 1 cana untura
  • - 1 cana zahar pudra
  • - 1 plic amoniac stins
  • - faina cat cuprinde
  • Crema
  • - 1 cana lapte
  • - 1 cana zahar pudra
  • - 3 linguri cacao
  • - 4 linguri faina
  • - 200 gr unt

Mod de preparare

Coji
Se amesteca untura cu faina, ouale se bat cu zaharul pudra si amoniacul stins. Se toarna peste faina amestecata cu untura si se framanta o coca destul de tare.
Se fac bilute si se coc pe aragaz in forma de coji.

Crema
Laptele se pune pe foc pana da in clocot, se amesteca zaharul, faina si cacao si se toarna in ploaie in lapte. Se amesteca energic pana se obtine o crema groasa. Se da de pe foc si se incorporeaa untul. Se mesteca pana se obtine o crema fina si lucioasa, cu care umplem cojile de nuci.

Spor la gatit!

Se lasa la fragezit 24 ore, dupa care se pudreaza cu zahar si se pot servi!

Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.