Cu o zi înainte, se pun branza și iaurtul la scurs într-o strecuratoare, în frigider.
A doua zi, se preincalzeste cuptorul la 160 de grade Celsius, cuptor pe gaz, se amestecă ingredientele pentru bază, se toacă la robot și se așază în formă.
Ingredientele pentru umplutura se amestecă tot la robot ori manual, se așază peste bază.
Cheesecake-ul se coace 45 de minute.
Se scoate din cuptor și se lasă la răcit.
Pentru prepararea sosului , se amestecă ingredientele, se fierb 5 minute.
Pentru ornat, cu un șpriț de patiserie rotund, se fac stropi pe marginea prajiturii, se trece cu o scobitoare pe mijlocul lor pentru a se forma inimi. Eu m-am cam grăbit! Puteau ieși mai frumoase! Lângă inimioarele formate, se presară nuci tocate, iar peste acestea, o lingura sau două de miere.
Se servește cu extra-sos.
E un desert foarte ușor de preparat, mult mai sănătos decât cel clasic, cremos și delicios!
Poftă bună!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.