Checuri Inbriosate

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1 praf de copt
  • 6 linguri apa fierbinte
  • 1 ceasca ulei
  • esente
  • Glazura:
  • 3 oua intregi
  • 3 linguri apa
  • 10 linguri zahar
  • 50 g cacao
  • 100 g unt/margarina

Mod de preparare

Am vrut sa fac briose, dar nu aveam ingredientele necesare. Asa ca am facut niste checulete in forme de briose!

Albusurile batute spuma cu zaharul se amesteca cu galbenusurile, puse unul cate unul, uleiul, praful de copt stins cu apa fierbinte, aroma, faina. Se amesteca de jos in sus. Punem cu lingura in forme de briose si le "aruncam" in cuptor, pentru 15 minute.

Se pun intr-o craticioara ouale, apa si zaharul, si se bat pe baie marina, cu telul, timp de 15 min continuu. Va cade bicepsul, asta e, folosim cand dreapta, cand stanga! Se ia apoi de pe foc, se adauga repejor untul si cacaoa, si se amesteca.

Gataaaa!!!!

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...