Checuri Inbriosate

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1 praf de copt
  • 6 linguri apa fierbinte
  • 1 ceasca ulei
  • esente
  • Glazura:
  • 3 oua intregi
  • 3 linguri apa
  • 10 linguri zahar
  • 50 g cacao
  • 100 g unt/margarina

Mod de preparare

Am vrut sa fac briose, dar nu aveam ingredientele necesare. Asa ca am facut niste checulete in forme de briose!

Albusurile batute spuma cu zaharul se amesteca cu galbenusurile, puse unul cate unul, uleiul, praful de copt stins cu apa fierbinte, aroma, faina. Se amesteca de jos in sus. Punem cu lingura in forme de briose si le "aruncam" in cuptor, pentru 15 minute.

Se pun intr-o craticioara ouale, apa si zaharul, si se bat pe baie marina, cu telul, timp de 15 min continuu. Va cade bicepsul, asta e, folosim cand dreapta, cand stanga! Se ia apoi de pe foc, se adauga repejor untul si cacaoa, si se amesteca.

Gataaaa!!!!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.