• mixati albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugati zaharul pana obtineti o bezea
• bateti galbenusurile cu uleiul, putin cate putin
• amestecati galbenusurile cu bezeaua, amestecand usor, cu o spatula, de sus in jos
• amestecati faina cu praful de copt si puneti putin cate putin peste compozitia de mai sus
• tapetati doua tavi de chec cu hartie de copt si impartiti compozitia in mod egal
• puneti deasupra ciresele si coaceti checurile in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 45 de minute
• faceti testul cu scobitoare si lasati apoi checurile la racit
• intre timp pregatiti glazura
• puneti la fiert sucul de cirese impreuna cu zaharul brun, iar cand clocoteste si zaharul s-a topit adaugati amidonul
• lasati pe foc mic pana se ingroasa putin, apoi lasati la racit
• mixati untul moale cu zaharul pudra, apoi adaugati crema de branza si 2-3 linguri din crema de cirese, in functie de cat de roz doriti glazura
• Imbracati checurile cu glazura
Pofta buna!
Cu poftele nu-i de gluma,,, da' asa bune ar fi fost niste ghebe!
Ciuperci prajite (Multicooker)Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj