Se pun la bain-marie ciocolata şi untul. Se lasă să se topească complet.
Ouăle se mixează cu zahărul şi esenţa de vanilie până se obţine o compoziţie cremoasă.
Peste compoziţia de ouă se toarnă ciocolata topită cu untul şi se mixează în continuare la viteză mică. Se adaugă făina cernută şi se omogenizează bine compoziţia.
Se toarnă totul în tava tapetată cu hârtie de copt.
Deasupra, din loc în loc, se pun cu linguriţa grămăjoare de unt de arahide.
Se dă tava la cuptor la foc potrivit, până face crustă deasupra (25 – 30 de minute). În interior trebuie să rămână uşor umedă.
Se porţionează când s-a răcit complet.
Poftă bună!
Este foarte simpla aceasta reteta si este delicioasa.
Desert bilute din biscuiti• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.