Alvita cu Napolitane

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani zahar
  • 2 cani nuci
  • 125 gr unt
  • 2 oua
  • Se caramelizeaza zaharul se pune untul si se ia oala de pe foc
  • se adauga nucile si la urma ouale amestecand foarte repede
  • Aceasta compozitie ajunge la 2 foi de napolitane
  • 3 albusuri
  • 175 gr miere
  • 250 gr nuci
  • un pic de sare
  • Se freaca toate ingredientele cam 10-15 min cu mixerul (mai putin nucile) si apoi la aburi se coace tot cam 30-40 min amestecand mai mereu Am facut compozitia si am pus peste napolitane

Mod de preparare

Se freaca toate ingredientele cam 10-15 min cu mixerul (mai putin nucile) si apoi la aburi se coace tot cam 30-40 min amestecand mai mereu.

Am facut compozitia si am pus peste napolitane.


Se pune la rece si se lasa 3-4 ore sa se intareasca.

Reteta am luat-o de pe net si e foarte rapida

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.