Zacusca rapida de gogosari

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30-41 gogosari
  • 15 kg ceapa uscata
  • 0,5 l ulei de floarea soarelui
  • 400gr bulion
  • 3 legaturi patrunjel verde
  • 3 capatini de usturoi
  • 3 linguri otet,
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Calesti (fara sa rumenest ceapa taiata pestisori in ulei. Adaugi gogosarii curatati de seminte si spalati taiati feliute.

Dupa ce se inmoaie, pui usturoiul taiat feliute, patrunjelul taiat marunt, sarea, piperul si otetul. Adaugi bulionul si lasi sa mai fiarba pana se ridica uleiul deasupra.

Pui zacusca fierbinte in borcane incalzite,legi cu ceolofan sau pui capacele cu filet si le asezi intro tava la cuptor, la foc mic, 25-30 de minute. le lasi la racit in cuptor, apoi le depozitezi in camara.
Eu am adaugat si o cana de orez fiert sparat. In felul asta am mai inmultit zacusca tinand cont ca am 6 copii.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.