Ciupercile se spala si se fierb. Ardeii kapia si gogosarii se coc pe plita si se curata de pielite. Ceapa si morcovul se curata si se fierbe. Toate se dau prin masina de tocat carne.
Intr-o cratita se pune 1 litru de ulei, se adauga ceapa data prin masina de tocat carne, morcovul, ardeii si gogosarii si hribele date si ele prin masina de tocat. Se amesteca si se lasa la fiert cand sunt aproape fierte adaugam si restul de ulei si bulionul si mai lasam sa fiarba inca 10 minute.
Se adauga sarea si boabele de piper. Cand este gata se pune in borcane curate, se capseaza si se dustuleste in aburi circa 40 de minute. Se lasa sa se raceasca in apa si apoi se scoate, se sterg borcanele si se eticheteaza.
Am zis sa-i fac, ca trece toamna cu toate bunatatile ei si eu nu am apucat sa-i gatesc macar odata...sunt satiosi si satura...
Ardei umplutiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj