Operatii pregatitoare:
Gogosarii se coc in cuptor apoi se curata de pielita, seminte, cotoare si se toaca marunt. Vinetele se coc in cuptor sau direct pe flacara, se curata si le lasa la scurs. Ceapa se toaca marunt. Morcovul curatat se rade prin razatoarea de mere. Rosiile se paseaza, inlaturandu-se semintele.
Preparare:
Intr-un ceaun de tuci se toarna cam 500ml ulei in care rasturnam ceapa tocata si o calim la foc mic pana ce se inmoaie bine. Peste ea adaugam morcovul ras si tinem pe foc amestecul pana ce se caleste foarte bine. Adaugam vinetele tocate marunt, gogosarii, foi de dafin, piper boabe, sare dupa gust, sucul de rosii si bulionul.
Compozitia astfel obtinuta se fierbe la foc mic (ATENTIE! Trebuie acoperita ca sare in toate partile. Am patit-o :), mi-am facut tavanul si peretii de comanda) pana ce se scade bine. Este gata atunci cand uleiul incepe sa iasa deasupra.
Se toarna fierbinte in borcane sterilizate se infileteaza capacele si se introduc la cuptor cam pentru 20 min la foc potrivit.
Buna mancare face slow cooker Crock-Pot! Sunt tare multumita de el!
Varza dulce cu carnati si carne de porc la slow cooker Crock-PotEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj