Varza rosie in otet

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • varza rosie
  • otet 9 grade
  • sare

Mod de preparare

Tocati foarte marunt varza rosie, frecati-o cu sare (dupa gust) si asezati-o în borcane de câte 2-3 kg. Fierbeti în clocot otet de 9 grade combinat cu doua parti de apa si când s-a racit turnati peste varza. Deasupra puneti o cescuta de ulei. Legati borcanele si pastrati-le la loc aerisit.

postata initial de: Idora
pe: http://www.desprecopii.com

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.