Varza Rosie in Otet

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • varza rosie
  • sare
  • otet

Mod de preparare

Taiem marunt varza si o frecam cu sare (dupa gust).
Intr-o craticioara fierbem o parte otet si doua apa (adica daca punem un pahar otet vom pune si doua pahare apa).
Dupa ce a dat in clocot (eu fierb cu capacul sa nu iasa taria otetului) lasam sa se raceasca si punem peste varza deja asezata in borcane.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...