Semipreparate de Tip `Gospodina` - Snitele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 piepturi de pui
  • 5 oua
  • faina
  • pesmet
  • pungi plastic
  • hartie cerata

Mod de preparare

Se iau piepturile de pui se feliaza, se portioneaza si se bat cu batatorul de snitele. Se sareaza apoi feliile gata batute, se dau prin faina, ou si la urma pesmet. Se pun pe hartie cerata, separat fiecare, se aseaza in pungi de plastic una peste alta si se dau la congelator.

Se pune in fiecare punga doar atatea cate vreti sa prajiti o data. Cand se scot de la congelator, nu se dezgheata, se pun direct in ulei si se prajesc. Uneori cand am mai mult timp la dispozitie le mai las la dezghetat cam jumate de ora, dar nu mai mult.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Covrigi dulci cu unt

Covrigi dulci cu unt
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj