Pastai Iuti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pastai (cele fara ate)
  • ardei iuti
  • saramura (1 parte apa/2 parti de otet si sare)

Mod de preparare

Curatam pastaile si taiem bucatele ardeii iuti. In borcane curate punem un strat de ardei iute iar apoi aranjam rand pe rand pastaile alternand culorile. Incercam pe cat posibil sa alegem pastai de aceeasi lungime. La final adaugam din nou un strat de ardei iuti.

Pregatim saramura: punem la fiert apa si otet (1/2 este proportia) si sare. Punem pe foc si amestecam pana se topeste sarea. Adaugam aceasta saramura peste pastai, iar apoi punem punem borcanelor capace. Pastram in camara. Pastaile vor deveni iuti si sunt inlocuiesc cu succes ardeii iuti. Iutelea va depinde de cantitatea de ardei iuti si de iutimea acestora. Pofta buna

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa