Ardeii se coc, se curata foarte bine sa nu ramana nici o samanta. Punem ardeii in blender si ii blenduim pana obtinem o pasta fina. Aceasta pasta o punem apoi intr-o cratita, adaugam sare si piper dupa gust. Fierbem compozitia pentru 10 minute, dupa care adaugam conservantul si punem in borcane.
Pentru a fi mai sigura de pastrarea pastei am pui apoi la dunst borcanele pentru 30 min.
Dupa ce s-au racit, putem aseza borcanele in camara.
Nu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...
Tochitura dunareanaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti