Se curata ardeii si gogosarii de seminte, se dau prin masina de carne si se pun la fiert intr-un vas cu gura cat mai larga. Se adauga peste ei sarea, zaharul, rozmarinul si se fierb la foc potrivit pana cand scade surplusul de lichid, dupa care se pun in borcane, se infileteaza si se dau la cuptor la foc potrivit, pentru circa 20 minute. Se opreste focul si se lasa sa se raceasca in cuptor, dupa care se dau la rece in camara.
Sa aveti pofta, dragilor!
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti