Pasta de ardei

Portii
20
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg gogosari rosii
  • 5 kg ardei capia urechi de elefent
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura rozmarin macinat

Mod de preparare

Se curata ardeii si gogosarii de seminte, se dau prin masina de carne si se pun la fiert intr-un vas cu gura cat mai larga. Se adauga peste ei sarea, zaharul, rozmarinul si se fierb la foc potrivit pana cand scade surplusul de lichid, dupa care se pun in borcane, se infileteaza si se dau la cuptor la foc potrivit, pentru circa 20 minute. Se opreste focul si se lasa sa se raceasca in cuptor, dupa care se dau la rece in camara.

Sa aveti pofta, dragilor!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.