Muraturi Asortate la Butoi (65 Litri)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Sare - 1 lingura la 1 litru de apa
  • Usturoi - 4 capatani
  • Telina (radacina) - 2 buc Telina (frunze) - 10 tije (tulpini)
  • Marar (bete) - 2 buchete
  • Ardei capia (verde)-2 kg
  • Varza rosie-3 capatani
  • Gogonele-3 kg
  • Pepene verde (lubenita) mic - 15-20 buc
  • Conopida-3 capatani
  • Varza alba - 2 capatani
  • Castraveti Cornichon (lung 10-12 cm) - 3 kg
  • Hrean - 3 legaturi
  • Morcovi - 3 kg
  • Sfecla rosie - 2 buc

Mod de preparare

- Se sterilizeaza butoiul (ca la varza!);
- Se fierbe apa cu sarea. Se pune rece peste ingredientele aranjate bine in butoi. Conopida, inainte de a o introduce, se tine 1/2 ore in apa clocotita cu sare. La fel si varza, taiata in 1/4 ( sferturi );
- Se pritoceste la 2 zile timp de 2 saptamani.
- Deasupra se pune o cruce din lemn si o piatra plata spalata, pentru a apasa continutul.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.