Muraturi asortate

Portii
1
Timp pregatire
90 minute
Timp coacere
720 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 2 conopide
  • 1,5 kg morcovi
  • 2 teline radacina
  • 1 l otet
  • 500 gr zahar
  • 4 linguri sare
  • frunze de telina
  • boabe de mustar
  • piper boabe
  • hrean

Mod de preparare

Gogosarii se taie julien, morcovii si telina se dau pe razatoarea mare, conopida se desface in buchete mici.

Se pun toate zarzavaturile intr-un vas mare, se adauga deasupra sarea, zaharul, otetul si frunzele de telina si se lasa de pe o zi pe alta, amestecand din cand in cand.

A doua zi se pun in borcane boabele de mustar, piper, hreanul si se umplu cu zarzavat si se toarna deasupra zeama rezultata si se inchid bine borcanele.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.