Muraturi asortate

Portii
1
Timp pregatire
90 minute
Timp coacere
720 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 2 conopide
  • 1,5 kg morcovi
  • 2 teline radacina
  • 1 l otet
  • 500 gr zahar
  • 4 linguri sare
  • frunze de telina
  • boabe de mustar
  • piper boabe
  • hrean

Mod de preparare

Gogosarii se taie julien, morcovii si telina se dau pe razatoarea mare, conopida se desface in buchete mici.

Se pun toate zarzavaturile intr-un vas mare, se adauga deasupra sarea, zaharul, otetul si frunzele de telina si se lasa de pe o zi pe alta, amestecand din cand in cand.

A doua zi se pun in borcane boabele de mustar, piper, hreanul si se umplu cu zarzavat si se toarna deasupra zeama rezultata si se inchid bine borcanele.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.