Leustean Conservat pentru Iarna

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -150 g leustean verde
  • -50 g ulei
  • -30 g sare de mare

Mod de preparare

Spalati bine leusteanul fara a indeparta tijele si cotoarele care nu sunt foarte groase sau lemnoase. Lasati rasfirate pe un servet pana se zvanta.
Maruntiti-le pana la consistenta de pasta (cu mixerul, cu robotul de bucatarie, cu masina de tocat carne, etc).

Amestecati cu sare pana ce aceasta este dizolvata, apoi inglobati si uleiul.
Umpleti pungi pentru gheata cu pasta de leustean ajutandu-va de o seringa pentru ornat.
Sigilati punga, inscriptionati si dati la congelator.

Se poate pastra pana la 1 an.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.