Ketchup picant chili

Portii
20
Timp pregatire
90 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg rosii
  • 5 kg gogosari si ardei capia
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 nucsoara (organic whole nutmeg)
  • 1 boaba de tonka
  • 1 lingurita de ghimbir tocat
  • 5 ardei chili, super iuti

Mod de preparare

Se oparesc rosiile, se decojesc de pielite, de cotoare si se pun intr-un vas de plastic. Se mixeaza cu un mixer de mana, pret de cateva minute, apoi se pun la fiert intr-o oala cu gura cat mai larga.
Gogosarii, ardeii capia, ardeii chili se curata de seminte, se dau prin masina de tocat carne si se pun peste sucul de rosii.
Se adauga sarea, zaharul, condimentele trecute prin masina de cafea si se fierb la foc potrivit pana cand scad macar la 30% din toata cantitatea, dupa care se pun in borcane si se dau la cuptor pentru circa 20 minute. Se lasa sa se raceasca in cuptor, apoi se dau la camara. Sa aveti pofta, dragilor!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu mascarpone si fructe de padure

Un desert cremos, aromat, delicios pentru acest sfarsit de saptamana. Trebuie sa ne rasfatam putin, nu e asa?

Prajitura cu mascarpone si fructe de padure
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj