Gogosari dulci ca la bunica

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 kg gogosari
  • 1 litru otet
  • 1 kg zahar
  • 2 legaturi hrean
  • 6 linguri de sare mare
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • boabe de mustar

Mod de preparare

Se spala si se curata gogosari se taie in 4 si se asaza intr-un lighean, otetul se amesteca intr-o cratita cu zaharul si sarea si se lasa pana se topesc. Dupa care lichidul se torna peste gogosari adaugandu-se piperul, foile de dafin, boabele de mustar si hreanul taiat fasii, se lasa de pe o zi pe alta 24 h intr-un vas adanc si acoperit.

A doua zi se asaza in borcane si se strang bine.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.