Gogonele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gogonele (preferabil rozii)
  • 2-3 ardei rosii
  • 1 radacina de hrean
  • 1 conopida
  • 1 lingura piper
  • 5-6 foi de dafin
  • 1 lingura de sare mare/litru de apa fiarta
  • 1 sfecla rosie

Mod de preparare

Se pun in starturi un rand de gogonele, unul de celelalte legume si condimente pana se umple bidonul. Apoi se pune apa la fiert cu sare (cate o lingura de sare/pt fiecare litru de apa) si cand clocoteste se pune peste muraturi, pana cand se umple bidonul.

Se pune apoi la loc intunecos si rece.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...