Frunze de Vita de Vie Conservate pentru Iarna

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Culegeti frunzele de vita de vie cat sunt fragede, adica in luna iunie- iulie. Spalati-le bine in mai multe ape.
    Separat puneti la fiert apa cu sare.

    Cand aceasta clocoteste introduceti pe rand cateva frunzele de vita de vie si lasati la infuzat doar cateva minute, pana incep sa-si schimbe culoarea, de la verde intens, spre galbui.

    Scoateti cu o paleta si lasati la racit si scurs, intr-o strecuratoare. Introduceti-le in pungi pentru congelator, portionate dupa dorinta si inscriptionati. Dati la congelator.

    Se pastreaza foarte bine intre 6- 12 luni.

    Altfel de Cozonac cu Nuca

    Pasca traditionala

    Drob de miel

    Parteneri
    Bucataras.RO

    Desert prajitura cu capsuni

    N-am introducere, ca nu am si gata.....

    Desert prajitura cu capsuni
    Culinar.RO

    Oua vopsite in foi de ceapa

    Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

    Oua vopsite in foi de ceapa
    Gustos.RO

    Drob de miel in foietaj

    Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

    Drob de miel in foietaj