Se aleg boabe mari de struguri, dupa care se curata de pielita si de simburi. Se pun intr-un tifon sa se scurga.
Se pune zaharul la fiert, iar la primele clocote se pune o lingura de zeama de lamaie. Se leaga, se stinge focul pentru a se linisti clocotele si se pun strugurii.
Se lasa cateva minute, apoi se continua fierberea. Se pune restul de lamiie si cind este aproape gata, se pune vanilia.
Se incearca si cand siropul sta bob, dulceata este suficient de legata. Se ia spuma si se lasa la racit.
Se toarna in borcane care se inchid etans.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.