Dulceata de ardei iuti

Portii
1
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg de ardei iuţi
  • 500 de grame de gogoşari
  • patru linguri de miere
  • 1,5 kg de zahăr
  • un litru de oţet

Mod de preparare

Spălaţi şi curăţaţi ardeii şi gogoşarii de cotoare, seminţe şi vinişoare. Cînd sunt gata curăţaţi, îi tăiaţi fideluţă. Vă recomand să lucraţi cu mănuşi cu ei, la propriu.
Puneţi la foc mediu, oţetul cu zahărul şi mierea, amestecând continuu în oală, până se leagă ca şi un sirop.
Cînd este gata siropul adăugaţi ardeii şi gogoşarii tăiaţ şi continuaţi prepararea lor termică 20-30 de minute sau până se leagă ca un jeleu, toată compoziţia.
Cînd dulceaţa este fiartă şi borcanele sterilizate, o aşezaţi în borcanele pe care le puneţi la dustulit.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Muffins cu visine

Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...

Muffins cu visine
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti