Compot De Cirese

Complexitate
medie

Ingrediente

  • cantitati pentru un borcan de 800 gr:
  • cirese cat sa umple borcanul 3/4
  • 3 lg de zahar

Mod de preparare

Ciresele spalate se pune in borcan se adauga zaharul se completeaza cu apa se capseaza se invelesc in hartie si se pune la fiert la bain marine 30 min din momentul in care apa in vas incepe sa fiarba. Se lasa sa se raceasca in vasul in care au fost fierte.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Gelatina de cocos

Foarte usor de preparat si super buna!

Gelatina de cocos
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj