Intr-o cratita, adaugam apa, zaharul si punem pe foc sa fiarba pana cand lichidul clocoteste timp de 5 minute.
Spalam capsunele si le rupem coditele. Lasam sa se scurga de apa.
Le asezam in borcane, adaugam bucati de lamai si o aspirina pisata.
Adaugam siropul fierbine, inchidem cu capacele si le punem cu capul in jos, acoperim si lasam pana a doua zi, dupa care le depozitam in camara.
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti