Intr-un vas, punem apa cu zaharul la fiert, pana ce zaharul se dizolva si se ingroasa ca un sirop, adaugam scortisoara, zeama de lamaie si amestecam bine.
In borcane spalate si sterilizate, adaugam ciresele fara samburi, aspirina pisata, siropul fierbinte.
Adaugam palinca deasupra si inchidem capacele.
Le punem cu capul in jos, le acoperim cu un prosop si lasam la racit, pana a 2 zi.
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti