Se cumpara bureti de padure (pastravi) sau bureti chinezesti (se gasesc in comert ambalati in pungi). Se oparesc cu apa si otet, se prepara o saramura (apa 1-2 l, piper 100 g, sare 1lg la 1 l apa, 150 g otet, cimbru uscat, usturoi crud) prin fierbere 10 minute.
Se aseaza in borcan alaturi de radacini de pastarnac, se aseaza printre bureti foi de dafin si catei intregi de usturoi cruzi, si se toarna peste ei saramura fierbinte. a se pune borcanul pe un suport de fier (pentru a evita spargerea din cauza lichidului fierbinte).
Se acopera cu capac ermetic sau celofan bine sigilat si se lasa 3-4 saptamini la murat.
Se servesc ca si salata la fripturi
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.