Ardei iuti in otet

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei iute
  • 1 l otet
  • 1 l apa
  • 2 linguri sare grunjoasa
  • 1lingura cu zahar

Mod de preparare


Ardeii spalati si scursi ii asezam in borcane curate. Ii punem intregi sau taiati .

Facem un amestec din apa, otet ,sare si zahar si il punem la fiert. Când fierbe oţetul şi s-a dizolvat sarea si zaharul, turnam peste ardei amestecul fierbinte şi inchidem borcanele cu capace. Asezam peste borcane un prosop mai gros si lasam asa pana a doua zi cand le vom eticheta si depozita in camara sau pivnita.


Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.