Ardei Iuti Feliati in Otet

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei iuti
  • otet
  • sare grunjoasa
  • zahar

Mod de preparare

Ardeii iuti ii spalam bine si ne apucam sa ii feliem. Ii clatim apoi in apa sa mearga in mare samburii. Asezam apoi feliile de ardei in borcanase si in fiecare borcanas punem 1 lingura mare de sare grunjoasa si 1 lingura mare de zahar.

Deasupra turnam otet pana borcanasul se umple. Capsam si dam borcanul la camara. Simplu si foarte bun.

Sa aveti spor ! ! !

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.