Ardei Bulgaresti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg ardei piscatori
  • 1 l otet
  • 6 cani apa (200ml - 300ml)
  • 2 linguri de sare
  • foi de dafin
  • 200g boabe de mustar alb si boabe de piper

Mod de preparare

Se fierbe apa cu sare si se arunca peste ardei. Se lasa sa se raceasca apa (se lasa de pe o zi pe alta).
a doua zi se va fierbe la un loc: 1 litru de otet cu 6 cani de apa (300 ml.), 250 gr. de zahar, 2 linguri mari de sare si tot piperul. La un borcan de 800 g se pun: 2 linguri mari de boabe de mustar alb, 4 foi de dafin si ardei piscatori.

Ardeii piscatori se vor pune in borcan, dar atentie sa nu se puna pina ce dau afara din borcan, deoarece trebuie sa se toarne in borcan compozitia de mai sus pina se va umple borcanul. Dupa aceea se astupa borcanul cu celofan si se leaga.
La fel se va proceda cu toate borcanele.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Cannelloni cu carne si cascaval

Cannelloni cu carne si cascaval
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.