Boabele de struguri atent culese fara frunze si fara codite le spalam in doua, trei ape sa indepartam orice urma de indoiala din sufletul nostru.
Impreuna cu apa care va fi in proportie de 1/3 fruct +2/3 apa= compozitie le punem la fiert timp de mai bine de doua ore pana se slobozeste toata pulpa din boabele de strugure.
Strecurata in alt vas, imbuteliata in sticle sau borcane, se va steriliza timp de 25 de minute dupa care se va raci in timp de 2-3 zile. Se va depozita in camara si se va folosi in timpul iernii.
Se foloseste la acrirea ciorbelor pe cale naturala si este un produs bio.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.