Spalam carnea bine si o punem intr-o oala la fiert cu un praf de sare. Indepartam spuma care se formeaza
Legumele le curatam si le spalam
Telina o dam pe razatoare, iar restul legumelor le taiem cubulete.
Cand a fiert carnea pe jumatate , adaugam legumele si lasam sa fiarba in continuare. Cand este gata, o scoatem din supa, o lasam sa se racoreasca, o rupem fasii si o adaugam din nou in oala.
Pentru galuste: batem ouale cu un praf de sare, adaugam cele 2 linguri de ulei si grisul lingura cu lingura. Luam cu lingurita din compozitie si turnam in supa fierbinte. Punem capacul si lasam sa fiarba inca 10 minte la foc mic. Cat timp fierb galustile le stropim de 2-3 ori cu apa rece. Condimentam cu sare si piper si adaugam patrunjelul tocat.
Un fel de salam de biscuiti cu imbracaminte .....
Rulada cu foi de napolitana, biscuiti si rahatEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj