Ciorba de Perisoare

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ceapa verde - 12 fire
  • morcov - 4 buc mai maricei
  • pastarnac - 2 buc
  • cartofi - 4 buc
  • telina tulpina - 3 buc
  • leustean dupa gust (eu am in congelator)
  • orez (dupa dorinta)
  • varza murata marunta (pentru acrit)
  • carne macinata - aprox 150 gr
  • orez pentru perisoare
  • sare, piper dupa gust
  • cateva rosii
  • ardei
  • 4 linguri de ulei masline sau de care doriti

Mod de preparare

Intr-o cratita mai mare am pus uleiul si ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul tocat. Am amestecat pe foc circa 3 minute dupa care am pus apa 3 lt jumate. Am lasat sa dea in clocot intre timp am tocat zarzavaturile si am pregatit carnea de perisoare.

Cand apa a inceput sa fiarba, cu o lingurita am luat portii mici de tot din carne si am pus in supa. Dupa ce am terminat cu carnea am pus toate zarzavaturile deodata in supa si am lasat la fiert. Tot atunci am mai adaugat si vreo 5 linguri de orez. Dupa ce au fost pe jumatate fierte am pus varza acra si am mai lasat la fiert. La sfarsit am adaugat leusteanul si gata.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.