Ciorba de Perisoare

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ceapa verde - 12 fire
  • morcov - 4 buc mai maricei
  • pastarnac - 2 buc
  • cartofi - 4 buc
  • telina tulpina - 3 buc
  • leustean dupa gust (eu am in congelator)
  • orez (dupa dorinta)
  • varza murata marunta (pentru acrit)
  • carne macinata - aprox 150 gr
  • orez pentru perisoare
  • sare, piper dupa gust
  • cateva rosii
  • ardei
  • 4 linguri de ulei masline sau de care doriti

Mod de preparare

Intr-o cratita mai mare am pus uleiul si ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul tocat. Am amestecat pe foc circa 3 minute dupa care am pus apa 3 lt jumate. Am lasat sa dea in clocot intre timp am tocat zarzavaturile si am pregatit carnea de perisoare.

Cand apa a inceput sa fiarba, cu o lingurita am luat portii mici de tot din carne si am pus in supa. Dupa ce am terminat cu carnea am pus toate zarzavaturile deodata in supa si am lasat la fiert. Tot atunci am mai adaugat si vreo 5 linguri de orez. Dupa ce au fost pe jumatate fierte am pus varza acra si am mai lasat la fiert. La sfarsit am adaugat leusteanul si gata.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada cu foi de napolitana, biscuiti si rahat

Un fel de salam de biscuiti cu imbracaminte .....

Rulada cu foi de napolitana, biscuiti si rahat
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj