Sandwich`Barcute cu Ou si Brie`

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 corn subtire
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de frisca lichida neindulcita
  • 5-6 feliute de pancetta
  • 1/2 ardei rosu, gras
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare si piper dupa gust
  • branza gruyere sau parmesan (trecute pe razatoare)
  • 2 feliute de branza brie
  • putin ulei pentru uns
  • un praf de rosmarin uscat pentru presarat deasupra

Mod de preparare

Cuptorul se preancalzeste la 350 F (180C).

Cornul (sau o bagheta scurta) se decupeaza, se decupeaza partial miezul avand grija sa avem pe margini ceva, totusi.

In scobitura cornului asezam cele doua feliute de brie.

Oul cu sare, piper si frisca lichida, se amesteca bine. Ceapa, pancetta, gruyere (parmesan) si ardeiul se toaca mai marunt. Se adauga peste amestecul de ou, se omogenizeaza.

Cornul se stropeste sau se unge cu putin ulei pe margini, se umple cu amestecul de ou, se presara deasupra putin parmesan si se da la cuptor pentru circa 15-20 de minute.

Dupa coacere, se lasa la racit cateva minute, se feliaza in felii late de 2,5-3 cm si se serveste rece sau cald alaturi de o salata sau simplu.

Cantitatile date sant pentru o singura portie

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.