Sandwich`Barcute cu Ou si Brie`

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 corn subtire
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de frisca lichida neindulcita
  • 5-6 feliute de pancetta
  • 1/2 ardei rosu, gras
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare si piper dupa gust
  • branza gruyere sau parmesan (trecute pe razatoare)
  • 2 feliute de branza brie
  • putin ulei pentru uns
  • un praf de rosmarin uscat pentru presarat deasupra

Mod de preparare

Cuptorul se preancalzeste la 350 F (180C).

Cornul (sau o bagheta scurta) se decupeaza, se decupeaza partial miezul avand grija sa avem pe margini ceva, totusi.

In scobitura cornului asezam cele doua feliute de brie.

Oul cu sare, piper si frisca lichida, se amesteca bine. Ceapa, pancetta, gruyere (parmesan) si ardeiul se toaca mai marunt. Se adauga peste amestecul de ou, se omogenizeaza.

Cornul se stropeste sau se unge cu putin ulei pe margini, se umple cu amestecul de ou, se presara deasupra putin parmesan si se da la cuptor pentru circa 15-20 de minute.

Dupa coacere, se lasa la racit cateva minute, se feliaza in felii late de 2,5-3 cm si se serveste rece sau cald alaturi de o salata sau simplu.

Cantitatile date sant pentru o singura portie

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...